Ako sa žije na vysokej nohe – v bare

Naposledy naše kroky viedli do jedálne a v podobnom duchu budeme pokračovať aj dnes. Ak vlastníte gastronomickú prevádzku, akou je napríklad reštaurácia, dá sa pri jej zariaďovaní postupovať obdobne ako pri výbere nábytku do jedálenského kúta. No ak ste majiteľom baru, možno budete chcieť svoj podnik rozdeliť na viacero rôznych častí, ktorá bude každá spĺňať inú funkciu.

K baru neodmysliteľne patrí barový pult. Ten si môžete buď dať postaviť na mieru a zasadiť do interiéru alebo doplniť do miestnosti barové stoly. Tie sú vhodným riešením aj do menšieho priestoru, kde nechcete nevyhnutne dávať stoličky. Nezabúdajte, že bez stoličiek sa aj do menšej miestnosti zmestí viac ľudí. V tomto prípade môžu barové stoly slúžiť na odloženie drinkov a rýchly rozhovor s priateľmi. Určite neprehliadnite barový stôl Roundy, ktorý vďaka ABS materiálu, z ktorého je vyrobený stolový plát, je vhodný do reštaurácie a barov.

Ak však hľadáte multifunkčný stôl, ktorý budete môcť použiť aj ako normálny kaviarenský stolík, ale aj ako barový stôl, určite siahnite po stolovej podstave Up&Down. Výškovo nastaviteľná kostra na centrálnej nohe v prevedení chróm s liatinovým spodkom splní vaše požiadavky. Ide o výhodné prevedenie stolíka, v ktorom vďaka možnosti prispôsobovať výšku stola podľa svojich požiadaviek, získate v jednom stolíku viac možností využitia.

Noblesu nočnému podniku však dodajú aj vysoké barové sedenia s barovými stoličkami. Ak svoj podnik ladíte viac do retro štýlu, určite vám padne do oka barová stolička Retro chróm. Výhodou je, že na stoličku si môžete sadnúť z ktoréhokoľvek smeru. Pri tomto kuse nábytku vás poteší aj široká ponuka poťahov na sedák.

Barová stolička Jola chróm na rozdiel od predchádzajúcej má menšiu opierku na chrbát. Jej jednoduché línie a elegantný dizajn zaujme v každom interiéri. Sedák si môžete vybrať v niekoľkých desiatkach farebných prevedení.

Pokiaľ si predstavujete niečo, čo bude vyzerať viac futuristicky, určite vás zaujme barová stolička Aoki. Táto – na pohľad krehká – stolička unesie až 120 kíl a jej čalúnenie je dostupné v troch variantách (iba sedák, sedák+opierka, celočalúnené). Desiatky farebných prevedení sú samozrejmosťou.

zariadenie v bare
barový stôl a barové stoličky

Nezabúdajte, že ak ste tým šťastným majiteľom veľkej kuchyne, či kuchynského ostrovčeka, štýlový barový pult na rýchle raňajky, či večere si môžete vytvoriť aj u seba doma. Inšpiráciu nájdete aj v našom e-shope.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *