S nami zariadite aj svoju ordináciu

Pokiaľ hľadáte stoličky do vašej ordinácie, laboratória či kozmetického štúdia, spoľahnite sa na nemeckú kvalitu značky Mayer, ktorá sa špecializuje na sedací nábytok určený do zdravotníctva.

Veľkým plusom stoličiek od tohto špecializovaného výrobcu je kvalitný materiál a prispôsobivosť stoličky. Môžete si vybrať z rôznych variant, no najčastejšie sú buď s plným operadlom, s hrubým operadlom, ktoré môže zároveň slúžiť ako opierka na lakeť alebo stoličky bez operadla. Výber záleží na vás, určite by ste si mali však zabezpečiť aspoň dve varianty – s plným operadlom a variantom s opierkou pod ruku. Stolička s plným operadlom vám zaručí pohodlie pri práci za stolom. Lekárska stolička Medi 2249 umožňuje samostatné nastavenie sklonu sedáku, ktorý je vyrobený z kvalitnej odolnej preglejky a výškové a uhlové nastavenie operadla. Nechýba ani pevná kostra a rôzne nastavenia výšky sedenia. Určite vás poteší aj päťdesiat rôznych farebných prevedení.

stolička pre lekára Medi 2249
lekárska stolička Medi 2249

Ak hľadáte stoličku s opierkou na ruku alebo chrbát, určite by ste nemali prehliadnuť lekársku stoličku Medi 1281. Túto špeciálnu vysokú stoličku s výškovo nastaviteľným operadlom a kruhovým sedákom je možné za príplatok vybaviť špeciálnou mechanikou Ergo pre 3D sedenie. Sedák je s touto mechanikou mierne výkyvný do všetkých strán, čím zmierňuje obmedzenie krvného obehu pri sedení. Výkyvný medzikus je vysoký 3 cm, čím sa navýši aj výška sedu. Samozrejmosťou je päťdesiat farebných prevedení, vďaka ktorým stoličku ľahko doladíte s ostatnými kusmi nábytku.

stolička do ambulancie Medi 1281
lekárska stolička Medi 1281

Potrebujete skôr stoličku, s ktorou dosiahnete ľahko do všetkých uhlov a je vysoko pohyblivá? Siahnite po obľúbenej, jednoduchej stoličke s kruhovým sedákom, určenej pre ordinácie, laboratória, učebne a iné pracoviská, kde sa vyžaduje veľký rozsah výšky sedenia, ľahká údržba a stabilita. Vďaka hrubému vnútornému čalúneniu z PUR peny o výške až 6 cm je sedenie veľmi pohodlné. Na výber sú v ponuke tri piesty s rôznou výškou sedenia.

laboratórna stolička Medi 1256
lekárska stolička Medi 1256

Na svoj nábytok by ste mali klásť vysoké nároky najmä preto, že nemôže byť len účelový, ale taktiež ľahko udržateľný a hlavne prispôsobivý. Strávte teda s výberom kvalitných stoličiek dlhší čas. Tie najlepšie produkty nájdete u nás v e-shope.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *