Nadčasová biela kancelária

Biela farba je nielen znakom jemnosti a čistoty, ale aj dobrého vkusu a elegancie. Pôsobí upokojujúco a neutrálne, nie je snáď nikto, kto by bielu farbu nemal rád. Biela je minimalistická a v interiéroch sa používa už od nepamäti, no najmä na stenách. Predsa len nás staré mamy varovali, aby sme si nekupovali biely nábytok, pretože sa rýchlo zašpiní. V dnešnej dobe to však už neplatí, kvôli dostupnosti kvalitných materiálov, ktoré nie sú náročné na údržbu. Zapišťalo aj vaše srdce momentálne po bielej kancelárií? Nechajte sa inšpirovať.

S dvojicou krásne sa dopĺňajúcich kresiel prišla firma Antares. Elegantné konferenčné kreslo Niffra Conference je celočalúnené kreslo s moderným dizajnom. Stredne vysoké operadlo s ergonomickým tvarovaním a zvýšenými bokmi v bedrovej oblasti a v oblasti sedu zaručí každému chrbtu dostatočnú oporu. Široký, čalúnený a tiež ergonomicky tvarovaný sedák sa zase postará o príjemné sedenie. Kreslo si môžete prispôsobiť vašej výške vďaka synchrónnej mechanike s niekoľkonásobnou aretáciou. Či si už zvolíte kruhovú podnož alebo leštený hliníkový kríž s pochrómovanými kolieskami, môžete si byť istý, že toto kreslo zaručí pohodlie aj tomu najnáročnejšiemu klientovi.

Ku konferenčnému kreslu Niffra s ľahkosťou doladíte kancelárske kreslo Niffra Executive od rovnakého výrobcu. Funkčné prevedenie, ktoré vám zaručí pohodlné a zdravé sedenie počas celej pracovnej doby dopĺňa minimalistický dizajn. Kancelárske kreslo rovnako ako konferenčné kreslo unesú až 120 kilogramov a záruku na ne dostanete na tri roky.

Ak si chcete zvoliť aj biely stôl do vašej kancelárie, siahnite po stoloch Sise alebo Sonola. Stôl Sise sa vyznačuje mohutnou a stabilnou konštrukciou v kombinácii so 4cm hrubým stolovým plátom v bielej farbe vo vysokom lesku. Práve tento dizajn ho predurčuje na použitie do exkluzívnych priestorov. Stôl Sonola má zabudovaný už aj úložný priestor a je vhodný ako do domácnosti, tak aj do kancelárie.

Pokiaľ s výberom stále váhate, určite sa nechajte inšpirovať aj v našom e-shope, kde nájdete veľa kvalitného a moderného nábytku od tých najlepších výrobcov.

Elegantná kancelária v bielej farbe
Elegantná biela kancelária

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *