Jedálenský kút alebo aby sme sa na jedlo tešili ešte viac ako obvykle

Pri jedení by sme sa mali cítiť čo najpríjemnejšie. Náš pocit z jedla však nezávisí iba od toho, čo máme na tanieri, ale aj od toho, kde práve jeme. Kuchynský, respektíve jedálenský kút je súčasťou každej jednej domácnosti. No nielen tam. Zbystriť pozornosť by mali aj majitelia kaviarní, reštaurácií a iných gastronomických prevádzok.

Váš nábytok by mal jednoznačne odrážať „duch“ interiéru. Chceli by ste si ho zariadiť v prírodnom štýle? Potom je drevo úplne ideálne. Určite sa inšpirujte v Škandinávii. Kombinácia bielej a svetlého dreva vám zaručí elegantný a čistý štýl. Našim favoritom je jednoznačne stôl Sharp s bielou, vysoko lesklou doskou a nohami v prírodnej farbe dreva. K nemu pridajte masívne drevené stoličky Orly, ktoré dodajú svojím dizajnom celkovému vzhľadu vašej jedálne eleganciu severských krajín.

stôl s vysokým leskom a masívne stoličky
kuchyňa Skandinavia

Pokiaľ považujete drevené jedálenské kúty za prežitok, skúste stoličky Suman. Stoličky sú potiahnuté látkou príjemnou na dotyk a prekvapia vás aj svojou mohutnou, pochrómovanou kostrou.

Milujete francúzsku kuchyňu a chcete, aby vaša jedáleň podľa toho aj vyzerala? Určite zvoľte biely stôl. Stavte na elegantný jedálenský stôl Prima vo vysokom lesku. K tomu pridajte stoličky Veneta, najlepšie tiež biele, aj keď farbu dreva si môžete zvoliť z niekoľkých druhov. Pri tomto type stoličky si môžete zvoliť, či chcete mať sedák ako masív alebo čalúnený. Ak sa rozhodnete pre čalúnený, odporúčame vybrať hnedú alebo béžovú látku. Ešte dajte vázu s levanduľou do stredu stola a vaša provensálska jedáleň je na svete.

Kombinácií stolov so stoličkami je v dnešnej dobe neskutočne veľa a vy sami určite prídete na štýl, ktorý vám najviac vyhovuje. V prvom rade však myslite na funkčnosť – rozkladací stôl v prípade návštevy, či ľahko umývateľné povrchy v prípade stolovacej „nehody“.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *