Zariaďte si kanceláriu s nami

Kancelária je priestor, kde väčšina z nás trávi minimálne osem hodín denne. Keď si zariaďujete domov, chcete, aby ste sa v ňom cítili, čo najpríjemnejšie. Na kancelárií by ste však tiež nemali šetriť. Ak si zariaďujete kanceláriu sami pre seba, najlepšie poznáte svoj vkus a tak si ľahko vyberiete, čo sa vám páči. Ak vyberáte kancelárie pre svojich zamestnancov, dajte aj na ich rady, ako by chceli, aby priestor vyzeral. Nezabúdajte, že príjemné prostredie môže vaše výkony a výkony vašich zamestnancov pozitívne ovplyvniť.

Začneme stolom. Ten väčšinou býva dominantou miestnosti. Na výber máte z dvoch základných možností – buď dáte prednosť stolu, ktorý stojí samostatne alebo si môžete zvoliť variantu aj so šuflíkmi a zabudovaným úložným systémom. Keď vyberáte stôl, berte do úvahy aj veľkosť miestnosti, menším kanceláriám pristanú skôr menšie stolíky, kým do väčších sa nebojte dať aj masívne stoly. Nezabúdajte, že pekný stôl nemusí znamenať len štyri nohy a dosku. V našom e-shope si môžete vybrať napríklad aj elegantný a pevný pracovný stôl s čiernou alebo bielou kovovou kostrou v tvare Z.

K stolu budete potrebovať pohodlnú stoličku. Tie kancelárske sú väčšinou na kolieskach, čo vám môže zjednodušiť pohyb po kancelárií, s nastaviteľnou výškou sedenia. Nezabudnite, že na nej budete sedieť tretinu dňa a preto by vám mala úplne vyhovovať. Nezabudnite na kvalitne tvarovanú opierku chrbta a taktiež by nemali chýbať podopierky pod ruky (tie sú však otázkou vkusu, niekomu vyslovene zavadzajú. Čo sa týka textílie, máte možnosť si zvoliť farbu, akú chcete, možnosti sú neobmedzené. Náš favorit je moderná kancelárska stolička s hlavovou opierkou a výškovo nastaviteľnými podrúčkami. Operadlo tvorí čierna sieťovina, čo zabezpečuje hygienickosť a vzdušnosť stoličky.

Elegantný a luxusný nábytok v kancelárii
Elegantný a luxusný nábytok v kancelárii

 

Nakoniec nám nesmie chýbať veľa úložného priestoru na rôzne dokumenty a všetky veci, ktoré potrebujeme mať v kancelárií po ruke. Na šanóny kľudne zvoľte otvorený policový systém, aby ste mali všetko usporiadané. Ostatné veci, neporiadok a citlivé informácie ukladajte do kancelárskych kontajnerov. Tie majú tú výhodu, že ich väčšinou môžete uzamknúť a navyše ich môžete ľahko doladiť k vašemu zvyšnému nábytku.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *