Pohodlne sa usaďte na rokovacie stoličky, ideme rokovať

Keď si vyberáte nábytok do rokovacej miestnosti vo vašej firme, určite sa zhodneme na tom, že v tomto prípade nezaváži len jeho účelnosť. Rokovacia miestnosť je reprezentačná miestnosť firmy, v ktorej sa odráža vkus jej majiteľa a ovplyvňuje aj to, ako sa bude človek u vás cítiť. Preto výber nábytku nepodceňujte.

Keďže vo výbere stoličiek môžete byť kreatívnejší ako vo výbere stola, začneme s nimi. V ponuke sú rokovacie stoličky aj rokovacie kreslá. Nech sa rozhodnete pre ktorúkoľvek z variant, aj stoličky aj kreslá by mali byť hlavne pohodlné. Najznámejšie rokovacie stoličky sú Styl Arm Black, ktoré vás potešia nielen svojou cenou, ale aj rozličným farebným prevedením poťahov na čalúnenom sedáku či operadle.

Ak hľadáte rokovacie stoličky, ktoré sú trochu zaujímavejšie svojím dizajnom a „neopozerané,“ siahnite napríklad po Loco II 4L od firmy Nowy Styl. Tieto stoličky vás určite potešia elegantným dizajnom, farebným prevedením či už v neutrálnej alebo žiarivej farbe, zaujímavými drevenými časťami na podrúčkach a pevnou chrómovou konštrukciou.

rokovacie stoličky Loco II chrome
rokovacie stoličky Loco II chrome

Páči sa vám skôr masívnejší nábytok? Stavte na rokovacie kreslá. Kreslo City Line od firmy Mayer je ergonomicky tvarované a má pérovú kostru. Vďaka tomu kreslo vyniká nadštandardným pohodlím. Kvalitu sedenia vám zabezpečia správne tvarovaný sedák a chrbtová opierka.

Ak máte pocit, že koženkové kreslo musíte mať iba v prírodných a tlmených odtieňoch, vyvedieme vás z omylu. Rokovacie kreslo Ergo Line je synonymom pre pohodlie a eleganciu v každej kancelárii. Môžete si vybrať jedno z 55 farebných prevedení. Má pérovu kostru a podrúčky farby poťahu.

K vašemu výberu stoličiek či kresiel už jednoducho doladíte stôl podľa potreby. A nezabudnite, že rokovacie kreslá a stoličky nemusíte využívať len v práci. Svojou eleganciou, funkcionalitou a pohodlnosťou si nájdu cestu aj do vašich domácich pracovní, či niektorých obývačiek.

rokovacia miestnosť
rokovacia miestnosť

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *