Plastové stoličky – kombinácia, ktorá nikdy nevyjde z módy

Dnešný článok bude patriť plastovým stoličkám – pretože plast je ľahký, modifikovateľný, pomerne lacný a ľahko hygienicky udržiavateľný materiál a stoličky patria medzi tie kusy nábytku, ktoré má doma nevyhnutne každý. Ak teda plánujete nejakú nízkorozpočtovú zmenu vo vašom interiéri, nechajte sa inšpirovať našimi obľúbenými stoličkami.

Dizajnová stolička s futuristickým vzhľadom Transformer je vyrobená z polypropylénu Resin, ktorý je odolný voči poveternostným podmienkam. Vďaka tomu budete môcť používať tieto stoličky aj v interiéri aj v exteriéri. Cez leto tak môže zdobiť váš balkón, kým v zime elegantne doplní vašu obývačku či spálňu. Vyrába sa v piatich zemitých farebných odtieňoch.

Plastová stolička Calima Z je elegantná, moderná jedálenská a konferenčná stolička s pérovou kostrou. Zaujme vás jedinečným dizajnom, ktorý tvorí priesvitný plast s vlnami. Je vyrobená z odolného polykarbonátu v štyroch farebných prevedeniach.

Plastové kresielko Joker sa bude páčiť všetkým, ktorí majú radi dizajnové chuťovky. Kreslo je vyrobené z priesvitného polykarbonátu dostupné v dvoch prevedeniach – priesvitnej čírej a priesvitnej sivej. Oblé podrúčky zaistia pohodlné sedenie a priesvitný dizajn pritiahne pozornosť vašej návštevy.

Ďalším kúskom s jedinečným prevedením je aj elegantná plastová stolička Zag Spring, ktorá je praktická hlavne vďaka svojej skladateľnosti. Výrobca použil na jej zhotovenie polypropylén Resin so skleneným vláknom a UV aditívom. Vďaka tomuto zloženiu je stolička odolná, v zloženom stave zaberá minimum miesta a je vhodná aj do exteriéru. Na sedáku a operadle vás zaujme 3D efekt kvetov. Vybrať si môžete zo šiestich farieb v matnom prevedení.

Ak sa vám bude plastová stolička Costa zdať na prvý pohľad krehká, nenechajte sa zmiasť. Ide o kvalitnú stoličku od talianskeho výrobcu. Vďaka vhodnej kombinácií vysoko odolných materiálov sa stolička vyznačuje vysokou nosnosťou – udrží až 150kg. V ponuke nášho e-shopu nájdete aj plastové kresielko Costa s podrúčkami, ktoré môžete dizajnovo ľahko skombinovať so stoličkami.

Plastový nábytok, plastové stoličky a plastový stôl
Plastový nábytok, plastové stoličky a plastový stôl

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *