Objavte záťažové stoličky pre tie najnáročnejšie 24 hodinové, sedavé, zamestania

Patríte medzi tých ľudí, ktorí majú sedavé zamestnanie? Niet divu, veď v dnešnej dobe je väčšina pracovných činností vykonávaných v kanceláriách. O tom, že by ste mali jednoznačne mať kvalitnú kancelársku stoličku, nielen kvôli pohodliu, ale aj kvôli zdraviu, sme už písali. No ak na stoličke trávite viac ako osem hodín, prípadne sa hneď po vás na tú istú stoličku posadí niekto iný, mali by ste zvážiť ešte ďalšie parametre vášho nábytku. Vďaka opatrenému výberu kvalitnej záťažovej stoličky si zabezpečíte naozaj kvalitné, pohodlné a zdravé sedenie.

Vysoko odolná záťažová stolička MyCratus 247 je vďaka mohutnému korpusu a hrubému čalúneniu prispôsobená na použitie v 24 hodinových prevádzkach. Oproti konkurencií má mnoho výhod. Vysoké mäkké čalúnenie doplnené pevnou hlavovou opierkou a mohutnými podrúčkami zabezpečuje celodenné pohodlné sedenie. Kvalitná odolná synchrónna mechanika poskytuje možnosť aretácie v 11 polohách. Kostru tvorí odolný päťramenný kríž a piest, ktoré unesú až 150 kg. Komponenty tejto záťažovej stoličky sú certifikované na vysokú záťaž. Určite vás potešia aj štyri farebné prevedenia tejto stoličky a možnosť doplniť hygienické návleky.

Odporučiť vám môžeme tiež exkluzívnu dispečerskú stoličku MyCronos 2498. Táto stolička sa vyznačuje priedušným sedákom na zníženie vlhkosti. Vďaka materiálu PUR pena cellpur do seba nasáva vlhkosť a vysušuje hornú časť sedáku. Navyše obsahuje aj 8 otvorov, ktoré majú za úlohu odvetrať sedák a prevzdušniť ho. Poteší vás aj nastaviteľný vzduchový vak na nastavenie bedrovej opierky a nastaviteľná hlavová opierka a môžete si vybrať z dvoch typov mohutných, pevných podrúčok. Ak sa rozhodnete pre štandardné čalúnenie, získate záruku tri roky pri jednosmennej prevádzke, no tento model stoličky sa dá vybaviť aj odolným čalúnením so zárukou až na päť rokov. Štyri farebné prevedenia sú samozrejmosťou a aj táto stolička unesie až 150 kg.

Tieto dve stoličky určite splnia predstavy o kvalitnom nábytku aj v tých najnáročnejších sedacích povolaniach vďaka svojej hygienickosti a vysokokvalitnému materiálu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *