Hľadáte kvalitný drevený nábytok? Vyberieme ho s vami

V našom e-shope vám ponúkame výrobky od tých najkvalitnejších výrobcov, pretože vaša spokojnosť je pre nás vždy prvoradá. Momentálne si môžete vybrať nábytok od celkovo ôsmich výrobcov, medzi ktorými nájdete české, talianske aj poľské značky. Česká firma ITTC Stima je jedna z nich. S viac ako 25-ročnými skúsenosťami na trhu má len v Českej republike viac ako 600 predajcov. Na Slovensku si môžete objednať stoly a stoličky od tejto firmy práve cez náš e-shop.

Pokiaľ si teda vyberáte barovú, jedálenskú stoličku či stôl a požadujete, aby bola od rovnakého výrobcu, určite si vyberiete z bohatej ponuky rôznych – zväčša drevených – dizajnových prevedení. Tieto stoličky sú aj obľúbeným nábytkom vlastníkov reštaurácií a preto, ak sa vám zdajú povedomé, možno ste ich videli aj vo svojom obľúbenom podniku. Krásne sa však budú vynímať aj u vás doma.

Jednoduchým a elegantným dizajnom vás poteší drevená stolička Comfort so širokým pohodlným sedákom a spevnenou kostrou, ktoré vám zabezpečia pohodlie. Operadlo je celodrevené a kostra je spevnená priečkami. Stolička je vhodná na použitie do záťažových prevádzok, ako sú reštaurácie, ale samozrejme je vhodná aj do bytu. Drevené prevedenie si môžete vybrať v odtieňoch buk, jelša, čerešňa alebo tmavohnedé drevo. K nim môžete skombinovať až niekoľko desiatok rôznych farieb a materiálov poťahov čalúnenia.

Drevená celočalúnená stolička Nancy je model určený do domácností. Je obľúbená najmä vďaka svojej elegancií, no taktiež kvalitnému prevedeniu. Dostupná je v troch farebných prevedeniach – buk, dub, tmavo hnedá – a čalúnenie si môžete vybrať v koženke alebo v hnedej koži.

No firma Stima sa nešpecializuje len na stoličky. V ponuke nášho e-shopu nájdete aj stoly od rovnakého výrobcu. Veľmi obľúbenou položkou našich zákazníkov je drevený jedálenský stôl Asolo. Má kruhový tvar a je rozkladací, preto v zloženom stave nezaberie veľa miesta, no zároveň úspešne pohostí väčšiu návštevu. Centrálna noha je vyrobená z masívu buku a v spodnej časti sa rozširuje do štyroch stabilných nôh. Môžete si vybrať zo šiestich drevených prevedení.

Pre viac inšpirácie určite navštívte náš e-shop, kde si pohodlne prezriete všetky výrobky, ktoré od tohto výrobcu ponúkame.

drevený nábytok výrobcu Stima. Drevený jedálenský stôl a stoličky
drevený nábytok výrobcu Stima. Drevený jedálenský stôl a stoličky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *