Doprajte si relax v kreslách od Antares

Pokiaľ pravidelne sledujete naše internetové stránky, určite ste si všimli, že do nášho e-shopu pribudlo aj tento týždeň niekoľko noviniek. Medzi nimi sú aj tri nové relaxačné kreslá od výrobcu stoličiek s viac než dvadsaťročnou tradíciou Antares. Tieto české stoličky majú aj v našom obchode zastúpenie v podobe niekoľkých produktov, či už kancelárskych, barových alebo rokovacích stoličiek. Pokiaľ túto značku poznáte, určite si obľúbite aj ich ďalšie produkty. A pokiaľ ich ešte nepoznáte, môžete začať, napríklad, relaxačnými kreslami.

Relaxačné kreslo Ama je celočalúnené a vďaka tomu aj veľmi pohodlné. Poteší vás aj široký sedák s integrovanými podrúčkami a vysoké operadlo, ktoré sa v hornej časti zužuje. Je vhodné pre vstupné priestory ako aj pre odpočinkové zóny, kde svojím jednoduchým, no elegantným dizajnom oživí ktorýkoľvek interiér. Kombinácia štvorramenného hliníkového kríža a čalúnenia zo studenej peny s vysokou životnosťou zaručí nosnosť až 120 kilogramov. Vybrať si môžete z niekoľkých poťahových materiálov a z viac ako 50 farebných prevedení.

Podobné je aj relaxačné kresielko Soft Cross, ktoré však na rozdiel od kresla Ama má nižšie operadlo, zaoblené po celej jeho dĺžke. Výhodou je určite otočná a výškovo nastaviteľná centrálna noha, vďaka ktorej je kreslo viac pohyblivé. Unesie tiež až 120 kilogramov a je vyrobené z rovnako kvalitných materiálov ako kreslo Ama. Či už ho chcete vo výraznej farbe alebo v tlmených elegantných prírodných odtieňoch, zo širokej ponuky materiálov si dozaista vyberiete tú, ktorá vám bude najviac vyhovovať.

Trojicu nových kresiel uzatvára relaxačné kresielko Soft Sled, ktoré má pre zmenu oceľový chrómovaný rám v tvare saní. V ponuke sú dve varianty – s nízkym operadlom alebo s integrovanou hlavovou opierkou. Čalúnenie je z PU peny, ktorá zaručí nielen vysokú životnosť ale aj pohodlné sedenie. Toto kreslo sa stane vašim obľúbeným kusom nábytku, či už v práci alebo doma.

Na všetky tri kreslá sa vzťahuje záručná doba až 60 mesiacov, ktorá vás presvedčí, že investujete naozaj do kvalitného – a svojím dizajnom nadčasového – nábytku.

Antares, relaxačné kreslo Ama
Antares, relaxačné kreslo Ama

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *