Ako na detskú izbu

Ak máte doma malého školáka či školáčku, možno by ste ich mohli za vysvedčenie niečím odmeniť. Napríklad aj vynovenou detskou izbou.

Deťom sa väčšinou páči práve taký nábytok a doplnky, ktoré sú v móde. No prv než nakúpite nábytok v štýle Angry birds alebo podobnej „hitovky,“ porozmýšľajte. Vkus detí sa mení rýchlo a to čo sa im pozdáva teraz, už o pol roka môžu chcieť vymeniť. Preto vám ukážeme tipy, ako zariadiť izbu pre najmenších vkusne, hravo a nadčasovo.

Začneme stolom

Do stola sa vám investovať určite oplatí. Počuli ste už o „rastúcom“ stole? Jedinečný dizajn tohto stola vás (a vaše dieťa) určite poteší svojou polohovateľnosťou. Jeho stredný, uhlovo polohovateľný diel je určený ako na písanie tak aj čítanie. Vodorovné bočné dosky sú určené na odkladanie pomôcok a tak nikdy nebudú pri práci zavadzať. V základnej výbave je podpora zápästia s pravítkom, veľký výsuvný organizér a držiak školskej tašky na oboch stranách. Takýto stôl sa svojou praktickosťou zíde ako prvákovi tak aj maturantovi.

rastúci stôl pre deti Profi3
detský rastúci stôl Profi3

Hľadáte pokročilejšiu variantu? Na rozdiel od stola Profi 3, ktorý má pevné dosky na krajoch, má stôl Racing pevnú časť v zadnej časti stolového plátu. Predná časť je uhlovo nastaviteľná.

školský rastúci stôl Racing
stôl pre školáka Racing

Stoličku? Hlavne kvalitnú!

Pri výbere stoličky pre školáka buďte obzvlášť pozorný. Vzhľadom na to, že deti ešte rastú, určite nechcete spôsobiť tomu vášmu problémy s chrbticou kvôli zlej stoličke a teda aj zlému sedeniu. Keďže sa dá predpokladať, že čím bude dieťa staršie, tým viac času na nej bude tráviť, stavte hlavne na dobre tvarovanú a vystuženú opierku. Detská rastúca stolička Freaky je určená pre deti od 4-18 rokov, do 180 cm výšky a 110 kg hmotnosti. Vďaka týmto jedinečným parametrom a kvalite spracovania, sa Vám počiatočná vyššia investícia čoskoro vyplatí. Pri tejto stoličke je nastaviteľná nie len výška sedenia ale aj hĺbka sedenia.

detská rastúca stolička Freaky
stolička pre deti Freaky

Mimochodom, videli ste už naše sedacie vaky? Tieto maximálne pohodlné textilné či koženkové kusy nábytku zaručia vašim deťom obľúbené miesto na odpočinok a zábavu. Určite vyberiete zo štyroch, momentálne akciových dizajnov (futbalová lopta, kvet, klaun, hruška) ľahko ten, ktorý sa vašemu dieťaťu bude páčiť najviac.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *