Aby sa vašim klientom čakalo čo najpríjemnejšie

Na úradoch, v čakárňach u doktora alebo na iných verejných priestoroch sa nám často žiada sadnúť si, najmä ak sú čakacie doby poriadne dlhé. Ak ste práve vy poskytovateľom služieb, na ktoré si ľudia musia počkať dlhšie, možno rozmýšľate, aký nábytok by bol vhodný do čakární, chodieb alebo podobných priestorov. Možno sa vám ako najfunkčnejšie prišli stoličky, no určite by ste mali zvážiť lavice. Nehovoríme však o drevených lavičkách, ktoré si pamätáte ešte zo základnej, no o moderných plastových či čalúnených laviciach, ktoré sa v dnešnej dobe vyrábajú v rôznych prevedeniach a dizajnoch.

Pokiaľ hľadáte lavicu, na ktorú sa usadí čo najväčší počet ľudí, určite sa vám zapáči štýlová, atraktívna a pohodlná päťmiestna lavica Class, s plastovým sedákom z polypropylénu a odolnou kostrou. Tento model sa výborne hodí do moderných verejných priestorov, čakární alebo kancelárií. Ak hľadáte skôr niečo mäkšie na sedenie, túto lavicu je možné vyrobiť aj s čalúneným sedákom aj operadlom. Navyše každú sedačku je možné nahradiť čiernym odkladacím stolíkom.

Ak naopak hľadáte lavicu s čo najmenšími rozmermi, siahnite po dvojmiestnej lavici Class z tej istej rady. Vyznačuje sa tými istými vlastnosťami ako päťmiestna, len ide o jej úspornejšiu verziu. V našej ponuke nájdete aj štvormiestnu lavicu z rovnakej rady. Nebojte sa kombinovať väčšiu a menšiu lavicu podľa toho, ako si to váš interiér vyžaduje. Vďaka rovnakému dizajnu bude miestnosť vyzerať stále elegantne.

Chcete svoju čakaciu miestnosť alebo chodbu zaujímavo oživiť? Voľba veselej farby vám k tomu výrazne dopomôže. Napríklad pohodlná čalúnená trojmiestna lavica ISO-3 sa vyrába až v štyridsiatich deviatich farebných prevedeniach poťahov. Je vhodná najmä do kancelárií, do čakární potom voľte jej plastovú variantu ISO-3 Plastic, s ľahko dezinfikovateľným povrchom.

Verte, že ak si zariadite čakaciu miestnosť čo najpríjemnejšie a najpohodlnejšie, aj vaši klienti, pacienti alebo iní zákazníci budú následne príjemnejší, uvoľnenejší a možno aj usmiati. Ďalšie varianty a dizajny lavíc nájdete v našom e-shope.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *